Auto, camper of caravan huren

Of je nou op vakantie gaat of alleen vervangend vervoer nodig hebt, een voertuig huren kan een goede oplossing zijn. Tegenwoordig kan je al gemakkelijk via internet een voertuig reserveren. Het is dus zo geregeld, zelfs huren zonder creditcard is mogelijk.

VW kever cabrio - auto huren
VW kever cabrio huren

Auto huren

Er zijn verschillende soorten automobielen die te huur worden aangeboden. Zoals bijvoorbeeld een busje voor een uitstapje met een groep, ook voor vakantie in het buitenland is een auto huren een leuke keuze. Een personenauto is natuurlijk ook een optie. Veel verhuur bedrijven huren ook navigatiesystemen uit. Ook is zijn kinderzitjes te huur. Voor een verhuizing is het huren van een kar of zelfs een truck. Veel verhuur bedrijven bieden ook meerdere ‘drop-off points’ waar je de auto terug kan brengen. Zo hoef je dus niet terug te gaan naar waar je de auto hebt opgehaald.

Camper huren

Een camper huren voor de vakantie is een leuke en unieke ervaring. Met de camper ben je vrij om zonder planning toch een geweldige vakantie te hebben. Er zijn verschillende type campers, zo heb je de integraal camper die geschikt is voor 2, terwijl de Alkoof beter is voor een gezin. Houd rekening met seizoen waarop je op vakantie gaat. Tijdens de zomer is het fijn om een camper te kiezen met airco, terwijl in de winter het fijn is om een goede verwarming te hebben. Sommige campers hebben een eigen badkamer en een keuken, dit is erg handig als je niet van plan bent om elke dag op een camping te verblijven.

Caravan huren

Met de hele familie op vakantie? Een caravan huren maakt dit mogelijk. Toch is het vaak te duur om er een te kopen, dus is huren een goede oplossing. Caravans worden net als campers in verschillende soorten en maten aangeboden. Houd rekening met dat de prijzen hoger kunnen liggen tijdens het hoogseizoen als het laagseizoen.

caravan huren

De goedkoopste caravans zijn redelijk klein en bedoelt voor 2 personen. Vaak word op de camping een tent gebruikt om de leefruimte van de caravan uit te breiden. Voor een vakantie met het gezin zijn er meerdere opties. Zo heb je caravans met een stapel bed of een caravan met losse bedden die je kan verplaatsen. De luxe campers beschikken over een cassette toilet, een koelkast, verwarming en zelfs een boiler. Verhuurbedrijven bieden vaak ook extra huuropties aan zoals: Kampeertafels, dakluifels, een droogrek, toiletvloeistof en hulpspiegels die het makkelijker maken om het verkeer achter je in de gaten te houden.